Sunday, 10 March 2013

Selamat Hari Lahir yang ke 15 cik sepupu :D

Assalamualaikum dan salam sejahtera . .

Selamat hari lahir , happy birthday , sannah helwah NORTANTIANA BADRUL HISHAM ! (kak yong)

tadi baru je balik dari birthday party kat rumah kak yong . actually kak yong tak tau ibu , atok , opah and pakcik makcik dia nak buat party untuk dia . senyap senyap je . kengkawan dia pun join sekaki "bersubahat" dengan family kak yong ni . birthday party yang simple tapi awesome ! thanks kak ecah and family jemput kami sekeluarga ! 

birthday girl
*sorry aku 'curi' gambo ko kat FB* 


tadi masa mula mula kak yong sampai dari lepak dengan kawan kawan dia yang "bersubahat" tu , terserlah terkejut + terharunya ! sampai nangis terharu . alololo . haha . lepas acara potong kek , bergambar semua , kami makan makan . menu yang disediakan bihun goreng , jajan , keropok keropok , cekelat and air gas berkarbonat ! (macam poyo je ayat tu kan ? ) 

lepas kenyang semua , kami senyap senyap ambik tepung and terus baling ke kak yong ! terkejut lagi budak tu . habis satu badan dia penuh dengan tepung . haha . sorry ye yong . bukan selalu . siapa yang join main tadi habis kena tepung termasuk la saya . hahaha . memang best ! okay kak yong , alang takde hadiah nak bagi kat kak yong . alang cuma 
 boleh buat entry ni untuk kak yong . terima lah dengan hati yang ikhlas ye . hahaha :D


nah , kek untuk ayong . hehe :D

Okay , thats all for now
Thank you

Assalamualaikum   

4 comments:

  1. comel sangat kek tu, klau mcm alyn mcm x sanggup makan je..kak yong tu adik ke..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kek pakcik google . haha tau takpe . simpan je dalam peti sejuk . kak yong tu sepupu :)

      Delete
  2. happy birthday to me , happy birthday to me . Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh , birthday momo lambat lagi laa :P

      Delete